Дали ги исполнувате условите да бидете дел од балканскиот каранТИМ?

Дали ви се потребни високо квалификувани професионалци за помош во работата со COVID19, да ги анализирате податоците или да ја разгледате литературата?

Дали сте заинтересирани за специфична тема или имате специфично прашање што би сакале да го анализираме и истражиме?

Ако сакате да не контактирате или имате прашање

Запознајте го каранTимот

0
членови за сега

Медицински и социјални науки

Ivana Prokić, MD, PhD

Генетски епидемиолог

Од Србија, живее во Холандија

Jelena Pavlović, MD, MSc

Епидемиолог

Од Србија, живее во Холандија

Desana Kocevska, MD, PhD

Епидемиолог

Од Северна Македонија, живее во Холандија

Tamara Dogandžić, PhD

Научник од областа на општествените науки

Од Србија, живее во Германија

Ilda Hoxhaj, MD, PhD

Епидемиолог

Од Албанија, живее во Италија

Drieda Zaçe, MD, PhD

Епидемиолог

Од Албанија, живее во Италија

Elda Iljazi, PhD

Молекуларен биолог

Од Албанија, живее во Обединето Кралство

Nikola Škoro, PhD

Физичар

Од и живее во Србија

Ilija Bilić, MSc

Молекуларен биолог

Од Србија, живее во Германија

Milena Popović Samardžić, MSc

Епидемиолог

Од и живее во Црна Гора

Fjorda Koromani, MD, MSc

Епидемиолог

Од Албанија, живее во Холандија

Gordana Đurović, MSc

Хемиски еколог

Од Црна Гора, живее во Белгија

Fadila Serdarević, MD, MPH, PhD

Епидемиолог

Од Босна и Херцеговина, живее во Холандија

Darko Donevski, PhD

Астрофизичар

Од Србија, живее во Италија

Stefana Chakar Kocevski, DMD, MSc

Научник од областа на стоматологијата

Од и живее во Македонија

Taulant Muka, MD, PhD

Епидемиолог

Од Албанија, живее во Швајцарија

Gjorgji Stanoevski, MD, MSc

Доктор по општа медицина

Од и живее во Македонија

Elena Ribareva, DMD, MSc

Научник од областа на стоматологијата

Од Македонија, живее во Словенија

Eralda Asllanaj, MD, PhD

Епидемиолог

Од Албанија, живее во Холандија

Ani Bajrami, PhD

Антрополог и новинар за наука

Од и живее во Албанија

Ozge Ozkaya, PhD

Биолог и научен пишувач

Од и живее во Турција

Emin Tahirović, PhD

Биостатистичар

Од и живее во Босна и Херцеговина

Selma Zukić, PhD

Научник од областа на стоматологијата

Од и живее во Босна и Херцеговина

Marvin Bundo, MD, PhD

Епидемиолог

Од Албанија, живее во Швајцарија

Jovana Stojanović, MPharm, PhD

Епидемиолог

Од Србија, живее во Канада

Milena Vujanović, PhD

Физичар

Од Црна Гора, живее во Обединето Кралство

Branimir Popović

Научник од областа на ветерината

Од Србија, живее во САД

Mihailo Radinović, MSc

Научник од областа на општествените науки

Од и живее во Србија

Arjana Zerja, MD, MSc

Епидемиолог

Од и живее во Албанија

Jona Shkurti, MD, MSc

Клинички eпидемиолог

Од и живее во Албанија

Irma Karabegović, MSc

Епидемиолог

Од Босна и Херцеговина, живее во Луксембург

Nihad Fejzić, DVM, PhD

Ветеринарски епидемиолог

Од и живее во Босна и Херцеговина

Maida Jusović, MSc

Биомедицински инженер

Од Босна и Херцеговина, живее во Словенија

Adnan Bilić, MSc

Експерт по право на здравствена заштита

Од и живее во Босна и Херцеговина

Jelena Popović, PhD

Имунолог

Од Србија, живее во Германија

Sonja Milovanović, MPharm, PhD

Епидемиолог

Од Србија, живее во Италија

Ivana Kostić, PhD

Биоинжинер

Од и живее во Србија

Erand Llanaj, MPH, MSc, PhD

Епидемиолог

Од Албанија, живее во Унгарија

Sonila Dubare, MSPH, MA

Специјалист за јавно здравје

Од и живее во Албанија

Adela Sulejmani, MD, MSc

Епидемиолог

Од Албанија, живее во Италија

Manol Jovani, MD, MPH

Гастроентеролог и епидемиолог

Од Албанија, живее во САД

Aleksandar Tomašević, PhD

Научник од областа на општествените науки

Од и живее во Србија

Ana Popović, MSc

Молекуларен биолог

Од Србија, живее во Финска

Mithat Eminović

Епидемиолог

Од и живее во Србија

Milica Vuković, MSc

Клинички психолог

Од Србија, живее во Холандија

Gloria Kraus, MSc

Имунолог

Од Хрватска, живее во Германија

Marijana Madžarević, MPharm

Фармацеут

Од и живее во Србија

Mina Hagen, MSc

Психолог

Од и живее во Србија

Maryam Muhić, MSc

Генетски инжинер

Од и живее во Босна и Херцеговина

Marija Matejčić, PhD

Биолог

Од Хрватска, живее во Шпанија

Maša Davidović, MD, MSc

Епидемиолог

Од Србија, живее во Швајцарија

Marta Žužić, MSc

Молекуларен биолог

Од Хрватска, живее во Германија

Marko Barović, MD

Доктор

Од Црна Гора, живее во Германија

Jovana Milić, MD

Доктор

Од Србија, живее во Италија

ИТ експерти и инженери

Branislav Vidojević, MSc

Научник од областа на компјутерски науки

Од Србија, живее во Германија

Nenad Jovanović, PhD

Инжинер

Од и живее во Србија

Ornela Bardhi, PhD

Инжинер

Од Албанија, живее во Шпанија

Mila Stanisavljević, BEng

Инжинер

Од Србија, живее во Полска

Mirza Ponjavić, PhD

Научник од областа на компјутерски науки

Од и живее во Босна и Херцеговина

Aleksandar Kocevski, BEng

Инжинер

Од и живее во Македонија

Stefan Vujović, MSc

Инжинер и научник за податоци

Од Србија, живее во Германија

Rijat Abdullai, MSc

Научник од областа на компјутерски науки

Од и живее во Македонија

Stefan Milankov, MSc

Научник од областа на компјутерски науки

Од и живее во Србија

Drilon Zenku

Научник од областа на компјутерски науки

Од и живее во Македонија

Sokol Ajdini, MSc

Научник од областа на компјутерски науки

Од и живее во Македонија

Aleksandar Jovičić

Софтвер инжинер

Од и живее во Србија

Nenad Davidović

DevOps инжинер

Од и живее во Србија

Дизајнери

Mela Žuljević, MA

Графички дизајнер

Од Босна и Херцеговина, живее во Белгија

Iva Arandjelović

Графички дизајнер

Од и живее во Србија

Željka Županić

Графички дизајнер

Од Хрватска, живее во Холандија

Tonka Lujanac, MA

Графички дизајнер

Од и живее во Хрватска

КОНТАКТИРАЈ НЕ
Ако сакате да не контактирате или имате прашање