ПРИДРУЖETE НИ СЕ
Дали ги исполнувате условите да бидете дел од балканскиот каранТИМ? 1. Поседувате релевантен сет на вештини 2. Потекнувате од Балканот 3. Можете да комуницирате на англиски јазик 4. Сакате да го посветите своето време (колку сте во можност) 5. Сакате да го направите тоа волонтерски Ве молиме пополнете го формуларот за да можеме на најдобар начин да го организираме вашиот придонес во оваа иницијатива и му помогнете на Балканот да се справи со дезинформацијата и стравот околу пандемијата COVID-19. Кога ќе го поднесете формуларот ќе бидете контактирани за понатамошни чекори. Ве молиме имајте во предвид дека во оваа ситуација времето е од суштинско значење и секоја брза реакција е високо ценета. Ова е волонтерска работа и свесни сме дека секој од нас има и други обврски, но доколку започнете одредена задача ве молиме посветете се и финализирајте ја. Овие напори може да резултираат со научна публикација, при што секој соработник би бил правилно признат.
По можност: LinkedIn, алтернативно: ORCID, ResearchGate, PubMed, страница на институт, лична веб-страница...
Повеќе можни одговори
Повеќе можни одговори
Ве молиме изберете една опција која најмногу Ви одговара.
Повеќе можни одговори