BASHKOHU ME NE
A i plotëson kriteret për të qenë pjesë e Balkans quaranteam?
1. Ke një aftësi të përshtatshme
2. Je me origjinë nga vendet e Ballkanit
3. Mund të komunikosh në Anglisht
4. Je i gatshëm të dedikosh kohën tënde (sipas mundësisë)
5. Do të kontribuosh pa pagesë
Ju lutem plotësoni këtë formular, që të mund të organizojmë mënyrën më të mirë që ju të kontribuoni në këtë iniciativë dhe të ndihmoni Ballkanin të mundë dezinformimin dhe frikën përreth pandemisë COVID-19. Kur të dërgoni këtë formular, do të kontaktoheni për hapa të mëtejshëm. Ju lutemi vini re se në këtë çështje, koha është thelbësore dhe çdo reagim i shpejtë vlerësohet shumë. Kjo është punë vullnetare dhe ne e kuptojmë që ju keni punë / gjëra të tjera për të bërë, por nëse pretendoni një detyrë specifike - atëherë ju lutemi angazhohuni që ta përfundoni atë. Këto përpjekje mund të rezultojnë në një botim shkencor, në këtë rast secili kontribues do të njihej me të drejtë.
Preferohet: LinkedIn, Alternativa të tjera: ORCID, ResearchGate, PubMed, faqe institucioni, faqe personale...
Më shumë se një mundësi përgjigje
Më shumë se një mundësi përgjigje
Ju lutemi të zgjidhni opsionin që ju përshtatet më së shumti
Më shumë se një mundësi përgjigje