Дали ги исполнувате условите да бидете дел од балканскиот каранТИМ?

Дали ви се потребни високо квалификувани професионалци за помош во работата со COVID19, да ги анализирате податоците или да ја разгледате литературата?

Дали сте заинтересирани за специфична тема или имате специфично прашање што би сакале да го анализираме и истражиме?

Ако сакате да не контактирате или имате прашање

Запознајте го каранTимот

0
членови за сега

Медицински и социјални науки

ИТ експерти и инженери

Дизајнери

КОНТАКТИРАЈ НЕ
Ако сакате да не контактирате или имате прашање